ikeachips och minitomater

Sitter här i mitt rum och äter ikeachips och minitomater, intressant..
Har fixat lite i mitt rum, mamma kom hem från ikea med en skrivbordslampa, en fönsterlampa, en stol, en matta och fyra ramar till mig, allt rosa såklart.. ;) Så nu är det fint här.. :)
Imorgon måste jag gå upp tidigt, ska till läkaren för att kolla upp mina onda knän.. Direkt efter åker jag vidare till skolan där det är skolfoto, sen får jag se hur länge jag orkar stanna efs att jag är sjuk..
Ska snart gå och lägga mig, är trött och ska upp tidigt imorgon, måste dessutom fixa mig till skolfotot, shit hur tidigt ska jag vakna egentligen..? ;o
Tänkte förresten börja skriva lite allt möjligt i bloggen, lite mer än bara det jag gör. Men vet inte exakt vad, kanske ska ha frågestund, dagens tips, skriva upp lite mer tankar och så..? Ska fundera på det.. :)
Kom in på dansen iaf, fick jag reda på idag! :) Ska börja på streetdance 15 år och uppåt (kommer alltså att vara bland dom yngsta..) på Oktan Dansstudio Fryshuset, hoppas att det är bra..
godnatt

jag har också varit bebis..

Jag och storebror Christopher på mitt dop


Storebror och jag :)


Vilken snygging..


Ser man att det är jag..? :)

puss

Sjuk..

Ligger här i sängen och kollar på Jims värld. Har nyss ätit frukost och bytt lakan i sängen, råkade spilla typ hela frukosten i sängen, suck.. Snart kommer målaren hit och här ligger jag i trosor och t-shirt och snorar.. Vill egentligen bara vara ensam nu, och så¨kommer det en målare hit som ska vara här i några timmar och måla fönster. Det märks att jag är lite nere nu va? Hatar att vara sjuk! Plus att det är skolfoto imorgon som jag väldigt gärna vill vara med på.
Hoppas att ni mår bra i alla fall! :)
bild tagen för typ en vecka sen

hahaha, kolla vad fula bilder jag hittade!

HAHAHA, fy fan vad ful man har varit! Bilderna är från 2005-2008..

min nya lila hårfärg

Ja, mitt hår skiftar i lila och rött som ni ser på bilderna, HAHA. Fast det syns inte så mycket som tur är.. Sen är inte håret riktigt lika mörkt som på bilderna efs att dom är lite redigerade.
Bilderna är från helgen på mig och Frida innan vi drog till Södertälje. :)
puss

Kyla

Fan vad kallt det är ute nu asså! Man märker verkligen att sommaren är slut nu..
Sitter hemma nu, kom hem för ungefär en halvtimme sen. Sov som sagt hos Frida inatt, ungefär vid två drog vi till Sundbyberg för att kolla på hennes storebror Kim som spelade en innebandyturnering, så det var nais. Mycket snygga killar, vissa som försökte flörta lite också.. ;)
Vi kom hem till Frida runt halv nio, och nu sitter jag här helt ensam hemma förutom lilla Ebba som jag snart ska gå ut med en sista gång..
Imorgon är det måndag vilket innebär skola.. -.- Orkar verkligen inte, är hur seg som helt och håller på att bli sjuk.. Men det är chill att vi börjar 09:50 imorn iaf! :)
Nu ska jag sluta babbla och gå ut med hunden och sen gå och lägga mig!
Imorgon kommer bilderna från helgen, lovar! :) Då får ni se vilken hårfärg jag har nu också..

gammal bild på mig och frida inne på glitter i vintras..
godnatt

Sjukt nais gårdag

Igår hade jag och Frida det grymt, först färgade båda håret sen drog till Södertälje på någon festival runt åtta. Sprang runt där i Södertälje i ungefär sex timmar, sen tog vi pendeln till Huddinge med Fridas mamma och hennes polare, men där va allt stängt, så vi tog taxi hem. När vi kom hem så kom Oliver och Costa hit, först satt vi i trapphuset men efter ett tag gick vi upp till Fridas rum och kollade på någon vidrig skräckfilm på sexan.. Dom drog hem runt fyra, då somnade vi direkt!
Nu sitter jag i Fridas rum, Frida ligger i sängen och sover och det lär ta ett tag innan man får upp henne, haha.
Så jag sitter väl här tills hon vaknar och sen ska jag äta för jag är hungrig..
Jag vet inte riktigt vad som händer idag, men jag ska väl antagligen åka hem..
När jag kommer hem sen ska jag lägga in bilder från igår också! :)


haha, bild på mig och marre från tjejkvällen i vintras..

puss på er


Lördag

Sitter i morronrock nu, har precis legat i sängen och kollat på tv och ätit frukost, innan det duschade jag.. Snart ska jag börja fixa mig, sen tar jag bussen till Huddinge Centrum där Oliver hämtar mig, och så åker vi hem till honom. Ska vara där en liten stund, sen åker jag tillbaka till huddinge där jag ska köpa bronzingpuder, puderborste och hårfärg, efter det tar jag tåget till Södertälje där Frida möter upp mig, så  det blir nais! :) Idag ska vi nog gå på någon festival i Södertälje, sen sover vi kvar där så jag kommer hem nån gång imorgon.
Håller förresten på med en cover på Dynamite av Taio Cruz som jag kanske lägger upp här på bloggen sen när jag har spelat in det, vem vet? ;)
två bilder som jag tog på min lilla snutta igår.. (a)
puss

Bildbomb från NRJ

Lucas, Sarah och Becka påväg till bussen


Lowe & Ella


Lowe, Ella, Lucas, Sarah och Becka


Rasmus, Lowe, Ella, Lucas och Sarah


Becka, Sarah, Lucas & Rasmus


snodde en bild från Sarahs blogg (sarahtjulander.blogg.se), hehe :)
grymt snygga vi är! ;)






haha, jag och sötaste Becka


Becka, Sarah och jag




jag och Dacke


glada tjejer!


världens snyggaste bil..

Hemma idag..

Blev hemma från skolan idag, mina knän krånglar för mycket.. Frida ska precis gå, vi åkte ju hit tillsammans efter NRJ igår.
Idag ska jag bara chilla, har precis redigerat bilderna från NRJ igår, så dom ska jag lägga upp alldeles strax! :)
puss

NRJ

Skolan idag som vanligt, på bussen hem gick jag och Frida av i Visättra, hämtade ut ett paket, sen åkte vi vidare till Skärholmen och köpte en ny locktång till henne, efter det skyndade vi oss hem, mötte upp Rasmus, Lucas, Sarah, Becka, Lowe och Ella och sedan drog vi vidare till Grönan och NRJ! Sjukt nais va det där, träffade Dacke och några andra där också. Nu sitter jag och Frida hemma hos mig vid mitt matbord och äter, sen ska vi sova!
Imorgon är det något som kallas SF-games i skolan, en dag med massa aktiviteter som man gör i grupper med andra från olika årskurser. Funderar på om jag ska gå eller inte, har ju ett sånt problem med mina knän, det gör sjukt ont så jag kan typ inte vara med på några aktiviteter..
Jag ska lägga upp alla bilder från idag imorgon, bara så att ni vet! :)



godnatt!


Läggdags

Har precis duschat, innan det kom jag hem från Lucas, jag, Sarah och Rasmus va där och kollade på film, as mysigt! :)
Nu är jag veerkligen dödstrött, så jag måste sova. Imorgon är det skola, slutar halv fyra, ska hem då och sen in till stan där jag möter Sarah, Lucas och kanske Rasmus, vi ska chilla inne i stan och sen är det NRJ på grönan, sjukt nais! :) Ska möta Nike och hennes polare där också. :d synd att det är på en torsdag bara, då är det ju skola dagen efter..
jag och sarah hemma hos lucas :)
godnatt

Tre bilder..


Tre bilder som jag tog nyss.. :)
Och på andra bilden så kommer såklart min enda snea tand med, menmen.
Tror att jag ska äta snart, sen drar jag till Lucas och kollar på film med honom, Sarah och sen kommer Rasmus också..
puss

Hemma från skolan

Nu är jag hemma, har iofs varit det ett tag. Är så trött så att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst..
Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och fixar lite bilder som jag lägger upp sen, inga speciella, hade lite tråkigt bara..
Skoldagen idag var långtråkig.. Som sagt redan skoltrött.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske drar till Oliver och sover om jag får för mamma..
lite fula bilder jag tog nyss med webcamen, haha
puss

Trött..

Har precis fixat mitt hår lite, våfflat det och nu har jag flätor, ska sova med dom. Mitt hår kommer säkert se ut som ett fågelbo imorn, haha..
Nu ska jag och min lilla vovve Ebba gå och lägga oss, sitter och borstar tänderna nu, när jag är färdig ska jag och hon lägga oss under täcket och försöka somna! Imorn är jag tvungen att gå upp 06:00, faan, pallar verkligen inte!
Och juste, Ebba bet nyss sönder halva mitt schema plus att hon bet på knapparna på min mobil som jag dessutom har lånat av mina storebror Christopher.. Råkade lämna det i sängen där hon låg, måste nog köpa några fler tuggpinnar till henne..
Aja, nu ska jag sluta snacka skit och gå och lägga mig.

lägger in en låt som jag älskar att lyssna på när jag ska sova..
tjejen som sjunger heter carolina wallin perez och var en av ledarna på musiklägret jag va på nu i sommar.
en cover av kentlåten "utan dina andetag".
godnatt

Ensam nu

Satt nyss och spelade keyboard och sjöng och helt från ingenstans kommer min lilla vovve in i mitt rum och liksom sjunger med, så slutar jag sjunga, då "sjunger" hon ännu högre, haha. Jaja! Becka drog nyss.. Frida skulle egentligen komma hit och sova här ikväll igen, men vi tar det en annan gång, jag är sjukt trött plus att jag är på dåligt humör pga mamma och Ebba, hon bet nämligen av sladden till Fridas fina vågtång idag..
Imorgon är det iaf vanliga lektioner, pallar verkligen inte! Det är bara en enda rolig lektion på hela dagen och den är sist, innan det är det språk, matte, idrott och sen matte igen, suck..
Jag förstår inte hur det går till, men jag är redan skoltrött, har gått i skolan i två dagar och inte ens haft någon lektion.. Nog snackat om min skola nu.. Ikväll ska jag locka håret om jag orkar, sen ska jag verkligen försöka gå och lägga mig i tid, är dödstrött..
jag och becka som gravida..
puss

Becka är kung

tjaaaa, nu är jag och louise hos berget :)




Berget him self!

Pussss!


chillll

Sitter i mitt rum nu i morgonrocken och lyssnar på musik, har nyss duschat. Väntar på Frida som är i duschen nu.. Innan det va vi nere på kvantum med Lucas och Rasmus och köpte cola, ramlösa och tuggummi. :) När Frida är klar så ska vi torka håret, och sen locka det eller "våga" rättare sagt. :)
puss

Kommentar

Erika om Hemma en liten stund:
När ska du och Fredde komma till second base?

Svar: Jag visste inte ens att jag skulle dit, hehe. Vet knappast vad det är. :)
Någon annan som vet..?


Frida

Första skoldagen var helt okej! Inga problem direkt.. Imorgon blir det sexualkunskap hela dagen tror jag! ;)
Sitter hemma hos Frida nu, vi åkte hit efter skolan. Om ungefär en och en halv timme ska vi dra hem till mig, Frida sover hos mig ikväll, ingen är hemma heller så det blir nais! :D
Har suttit ett tag och dansat och lyssnat på musik med Fridas ettåriga lillebror, hur gullig som helst! :)
Ni får lite bättre update när jag kommer hem, kan ju inte lägga in bilder här eller nåt..


Hittade en bild på Frida (y)
Kolla hur söt hon är :)

puss


Dagens

Sitter här och snackar med Becka på msn & lyssnar på musik, ska gå om bara några få minuter. Kom nyss på att jag inte har något headset till mobilen så kan inte lyssna på musik på bussen, damn! Jaja, tänkte visa lite hur jag ser ut idag iaf. Och sorry för den dåliga bildkvalitén, min kamera dog nyss, måste alltså ladda den. Så fick använda mig av mobilen och webbkameran istället. :)
Tröja - HM
Glasleggings  - Bik Bok
Klocka - Glitter
Ring - Bijou Birgitte
Armband - Grekland
Och dagens frukost, haha
Vaniljyogurth med hallon och ett glas äppeljuice :)
Nu måste jag gå till bussen!
puss

Cheesecake med hallon

Det åt jag nyss, fy fan vad gott det är! :)
Iaf, innan det kom jag nyss in. Va ute med Sarah, Lucas & Rasmus efter ett tag kom typ tio pers till..
Nu ska jag bara ta det chill i ungefär en halvtimme, sen ska jag faktiskt gå och lägga mig.. Ska upp 07:30 imorn, suck..
Har packat väskan och allt till imorn, haha, duktig jag är..
Träffade faktiskt Sarah för första gången idag, skit gullig och trevlig tjej! :)
Men nu ska jag ta och göra annat under dom sista minutrarna av mitt underbara sommarlov..
Kanske slänger in ett litet inlägg innan jag ska sova, men det är tveksamt, får se..
Bild från Frankrike där jag va i början av lovet :)
gonatt

Hemma en liten stund

Kom nyss innanför dörren, har varit nere på kvantum med Lucas, Sarah & Rasmus, vi köpte tre stora B&J som jag, Lucas och Sarah skulle dela på, ingen åt upp, menmen. Gott va det iaf! :) Innan det va vi hemma hos Rasmus och chillade, ska dra ut och träffa alla dom sen efter jag har ätit. Kanske träffar Fredde ikväll också.

Bild jag tog nyss på väg hem :)
Rasmus, Lucas & Sarah
Nu måste jag springa och kolla så att inte bröden i ugnen blir brända..

puss

Dagens

Linne - Gina Tricot
Blus - Kappahl
Glans leggings - Bik Bok
Klocka - Glitter
Ring - Bijou Birgitte
Så ser man ut idag då..
Väntar på att Lucas ska ringa nu, sen drar jag ut och träffar honom och Sarah :)

Vad ni kanske inte visste..?

Eftersom att jag tror att jag har fått lite nya läsare nu när jag har börjat blogga på nytt igen så tänkte jag att det säkert finns flera som inte vet så mycket om mig.. Så tänkte göra en liten lista.. :)
  • Mitt största intresse är sång
  • Jag går i musikklass
  • Mina mellannamn är Eva Torborg
  • Jag bor i Segeltorp
  • Fyller år i Januari, är alltså nästan 94a
  • Jag tycker att en ganska udda grej är snyggt på killar, nämligen böjd tumme eller hur man ska beskriva det.. Annars ska dom gärna ha mycket muskler, fina ögon & armband är skitsnyggt ;) (y)
  • Favoritämnena är musik & matte där jag har väldigt bra betyg
  • Jag är bara 159/160 cm lång
  • Jag är hemligt förälskad i Justin Bieber & Taylor Lautner
  • När jag var yngre har jag tränat både BMX och mountain bike
  • Nu till hösten ska jag börja på streetdance
  • Nu i sommar har jag haft fem olika mobiler
  • Så fort jag kan ska jag flytta till Skåne & Ida och alla andra härliga människor som bor där! ;d
  • Har legat inne på sjukhus i en månad pga borrelia, hjärnhinneinflammation & en böld i halsen, hade allt det samtidigt..
  • Flera kallar mig allergibarn. Är alltså allergisk mot väldigt mycket
  • Jag hatar hela min kropp
Haha, väldigt mycket onödig fakta! menmen! :)

Godmorgon

Sitter i mitt rum nu och lyssnar på lite fet musik, satt nyss ute på balkongen och solade mig lite i dom få solstrålarna som finns kvar och åt min frukost, vaniljyogurth och ett glas äppeljuice..
Skrev ju igår vad som händer idag, tror att min dag ungefär kommer se ut så! :)
Och imorgon börjar ju skolan! Vet inte riktigt om jag längtar eller inte.. Vissa personer jag inte pallar träffa, pallar inte kliva upp tidigt på morgonen, pallar inte tänka och plugga men ändå ska det bli skönt på något sätt att komma tillbaka! :) Tror att vi ska ha sex & samlevnadstema första veckan, så det blir väl chill. ;)
puss

Lördagskväll..

Sitter vid min lilla dator nu med täcket runt mig och ett glas vatten i handen, har nyss duschat. Innan det kom Fredde förbi med moppen, så vi snackade lite och så.
Imorgon ska jag först träffa någon som jag inte har bestämt vem det är än, sen ska jag gå in och ta hand om mig själv lite, göra ansiktsmask, fixa lite med naglarna, raka benen, smörja in mig och så, sen ska jag träffa Fredde på kvällen. Så det blir nog bra. :)
många säger att jag är lik kissie, haha
vilket jag absolut inte tycker!
men hittade en bild i datorn där jag gör en kissieliknande pose, hehe
så vad tycker ni..?
godnatt

Dagens inköp

sorry för dålig mobilbild..
Tröja - HM 199 :-
Kalender - EnAnnan Bokhandel 99 :-
Stift - EnAnnan Bokhandel

Fina erbjudanden

Nu är jag nästan färdig med min städning och så. Har hämtat allt hos pappa, har typ städat färdigt mitt rum och fått in allt från pappa. Fredde ringde precis och erbjöd skräckfilm i Källbrink med några fler, alla fina erbjudanden kommer när jag har bestämt mig för att ägna dagen åt tråkiga saker, fan..
Aja, får väl göra klart mina tråkiga saker, sen mysa till det hemma med nåt gott, en bra film och min lilla hundvalp Ebba i famnen, helt okej det med..
Imorgon däremot ska jag inte städa, utan träffa massa folk. :) ska träffa typ alla som kan, om jag hinner, hehe.
Ebba
inga bra bilder, tog dom idag med mobilen..
puss

Favoriter


Mohombi - Bumpy Ride

Eminem feat Rihanna - Love The Way You Lie

<3


Here we go again..

Yes, tänkte börja blogga igen, vi får se hur det går, hehe :)
Ska hämta min dator hos pappa ikväll, så då ska jag visa vad jag har köpt idag.. :)
Nu blir det bara en liten miniuptade på Christophers dator.
Tänkte hitta på något ikväll egentligen, Fredde frågade om jag ville följa med till hans farsas kräftskiva och Filip frågade om jag kunde träffas, men damn, var tvungen att säga nej till båda. Måste få i ordning här hemma och fixa allt till på måndag när skolan börjar.. Har bestämt mig för att bo hos mamma ett tag nu, kommer sakna min underbara pappa som fan, menmen..



SKÅNE 2010, saknar som fan..

ciaooo


Krångel..

Asså va fan! Har lagt in en ny header och allt, men den syns bara på förhandsgranskningen..
Jaja, idag har jag, Becka och Frida varit i Skärholmen, alla köpte något. :)
Jag köpte en ring, en tröja & en bh. Sen fick jag två armband och en ring av Becka från Grekland, hon kom hem i förrgår! :)
Nu ligger jag och Becka i min säng och vet inte riktigt vad vi ska göra..
Om inte headern visar sig snart, så jävlar..



godnatt

From the start

Yes, tänkte börja blogga igen.. Vet inte hur länge blogglusten kommer vara den här gången, men det lär vi se.. :)
Det här är ju min gamla blogg, från när jag var blond. Så headern borde man nog ändra..

Jaja, kan börja med att berätta om min dag iaf!
Vaknade av alarmet vid 09:20, vilket är jävligt tidigt! Ni anar inte hur seg jag var då.. Men jag gick upp, åt frukost, fixade mig och så. Sen gick jag mot bussen, skulle nämligen till Forum Nacka med Filip Åhman, så där har jag varit idag! Filip sprang runt i massa affären och jag hängde efter, :) Efter Nacka åkte vi in till stan, vet inte riktigt när jag åkte där ifrån, men när jag gick av bussen i Kungens Kurva så mötte jag upp Filip Alp. Jag och han mötte upp Oliver Färjsjö, Semih, Victor, Emil, Alex, Oliver, Luka, Danne. Tror att jag fick med alla..
Gick hem vid halv sju ungefär med Oliver F, Alex och Oliver, drog till farmor och åt middag. Sen hem, chilla, kolla film, äta glass och sånt. :) (y)
Och nu sitter jag här i min säng.
Vilket skitinlägg det blev..
Men vi hörs imorn va? Bra :)
Då kommer Frida och Becka hit, grymt!
godnatt

RSS 2.0